Hämeenlinnan IKM-finaalit Raision juhlaa

#UUTINEN 13.12.2010

Ikäkausimestaruusuintien finaalit päättyivät sunnuntaina Hämeenlinnassa Raision Urheilijoiden voitonjuhliin. RaisU oli kisan paras seura ennen Cetusta ja LaUS:aa.

Finaaliviikonlopun aikana kauhottiin 10 uutta kilpailuennätystä. Raision Urheilijat kellotti kaksi viestiennätystä ja lisäksi Raision Laura Mäki ui henkilökohtaisen kisaennätyksen. Cetuksen Tuomas Pokkinen kellotti peräti kaksi kisaennätystä. Ennätysvauhtia kauhoivat myös Eetu Piiroinen, Emil Martikainen, Tony Eriksson, Veera Kivirinta ja Wiljam Rautiainen.

Raisiolaiset voittivat seurojen välisen pistekilpailun 448 pisteellä. Eroa kertyi toiseksi sijoittuneeseen Cetukseen 35 pistettä. Kesällä pitkän radan IKM-uinneissa asetelma oli toisin päin. Hämeenlinnassa Raision riveistä puuttui lisäksi kaksi uimaria samaan aikaan kisattujen nuorten PM-uintien vuoksi.

- Kyllähän tämä ihan hyvältä tuntuu, tuumi RaisU:n joukkueenjohtaja Petteri Paatos puristaessaan vettä märistä vaatteistaan kisan jälkeen. Uimarit perinteisesti kylvettivät valmentajansa.
Kolmanneksi seurapisteissä kiri Lahden Uimaseura. Katso seurapistetaulukko ja tulokset IKM-sivulta.