Cetus ja TU taistelevat pojasta

Vesipallon miesten SM-pronssista oteltiin Helsingissä viime lauantaina, ja mitalit jäivät kotijoukkue Kuhille. Finaaleissa voitot ovat tasan 1–1 espoolaisten ja turkulaisten välillä, joten mestaruustaisto on tiukkaa.

Suomen mestaruutta puolustanut Kuhien ykkösjoukkue voitti miesten SM-pronssia lauantaina kotialtaallaan Helsingin Pirkkolassa. Sentterit saapui Porista antamaan vastusta, mutta isännät pitivät ottelun hallinnassaan ja voittivat maalein 15–8.

Kuhista Leevi Lehtonen osui neljästi ja kolmen maalin saldoon ylsivät Jani Ahokas, Alexander Doepel ja Juha Magnusson. Porilaisten maalikuningas oli Rim Arslangaliev.

Finaalit alkoivat kotivoitoin

Espoon Cetuksen ja Turun Uimareiden välinen miesten SM-finaalisarja käynnistyi viime viikonloppuna kahdella ensimmäisellä ottelulla. Mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa. Kotiedut olivat valttia sekä lauantaina että sunnuntaina. Turun Uimarit voitti ensimmäisen kohtaamisen maalein 12–7 ja Cetus puolestaan toisen peräti 20–8. Taistelu kultamitaleista etenee siis odotetun sähköisenä

Miesten Suomen mestarit ovat selvillä ensi viikonloppuna, sillä tuolloin otellaan perjantaina, lauantaina ja mahdollisesti vielä sunnuntaina. Tervetuloa katsomoihin Turun Impivaaran ja Espoonlahden uimahalleihin!


Tulospalvelu 

Tulevat ottelu, miesten SM-sarja​

  • Pe 18.5. klo 19.30 Turku: 3. finaali TU – Cetus
  • La 19.5. klo 20.30 Espoo: 4. finaali Cetus – TU
  • (Su 20.5. klo 19.30 Turku: 5. finaali TU – Cetus)