Vesipallosta uusi harrastus syksyyn!

11.8.2023

Kiinnostaisiko uusi harrastus? Vesipalloseurojen vesipallokoulut ja vesipallokerhot alkavat. Mukaan voit ilmoittautua olemalla yhteydessä suoraan vesipalloseuroihin, joiden yhteystiedot löytyvät Uimaliiton sivuilta. Vesipallon parissa opit eri uintilajeja, pallonkäsittelyä, saat kokemusta joukkuelajista ja opit kaikenlaisia kikkoja ja temppuja.

Espoon Cetuksen vesipallokoulu käynnistyy! Huomioithan, että voit valita lapsellesi parhaiten sopivan ryhmän uimataidon mukaan.
Helsingin Kuhien vesipallokoulu on suunnattu 8-12 -vuotiaille lapsille ja mukaan otetaan 20 nopeinta. Uimataitovaatimus on 200m, koska harjoitukset järjestetään syvässä vedessä pääosin sunnuntaisin klo 10.30-11.30 Mäkelänrinteen uimahallissa ja/tai tiistaisin klo 19.00-20.00 Pirkkolan uimahallissa.
Jyväskylän Saukkojen vesipallokerhon harjoitukset pidetään AaltoAlvarissa maanantaisin klo 18.00 - 19.30 ja kerho on suunnattu 6 - 10 -vuotiaille lapsille. Uimataitoa ei vaadita, sillä jalat yltävät pohjaan harjoitusalueella.
Keravan Uimarit järjestää vesipallokoulua jonka jälkeen on mahdollista liittyä Keravan Uimareiden ikäkausijoukkueisiin. Keravan Uimareiden vesipallokoulu kestää 10 kertaa ja se on tarkoitettu 10 - 12 -vuotiaille vesipedoille.
Kuopion Uimaseuran junioritoiminnasta voi tiedustella lisää vastuuhenkilöltä.
Porin Senttereiden vesipallon junioritoiminnasta voi tiedustella seuran toimihenkilöiltä.
Turun Uimareilta löytyy sekä vesipallokoulu että vesipallokerho. Vesipallokerho järjestetään 2 kertaa vuodessa - sekä syksyllä että keväällä.
Oulun Lohien vesipallon junioritoiminnasta voi tiedustella seuran toimihenkilöiltä.
Uinti Tampereen vesipallokouluun otetaan mukaan 7-9 -vuotiaita, ja harrastuksen aloittamiseen riittää 25m:n uimataito.
Vantaan Vandersin vesipallokouluun osallistumisen edellytyksenä on 200m:n uimataito. 

Mikäli lähelläsi oleva uimaseura ei löydy yllä olevasta luettelosta, voit silti tiedustella heiltä onko heillä esimerkiksi Vesis -toimintaa tarjolla. Mikäli harrastat jotakin muuta vesiurheilulajia kuten uintia, taitouintia tai uimahyppyjä, olet tervetullut missä vaiheessa tahansa kokeilemaan löytyisikö vesipallosta uusi harrastus sinulle!