Vuoden ensimmäisessä Valmentajaverkostossa Eetu Karvonen kertoo tiestä olympiapronssiin

#UUTINEN #UINTI #UIMAHYPYT #TAITOUINTI #VESIPALLO 27.1.2022

Matti Mattsson ja Eetu Karvonen Helsinki Swim Meetissä huhtikuussa 2021.

Valmennusosaamisen kehittämiseen suunnattu Valmentajaverkosto kokoontuu ensimmäisen kerran tänä vuonna keskiviikkona 16. helmikuuta kello 18.30 alkaen. Valmentajaverkosto järjestetään etäyhteydellä Teamsissa.

Vuoden ensimmäisessä Valmentajaverkostossa valmentaja Eetu Karvonen kertoo Matti Mattssonin viimeisen viiden vuoden harjoittelusta sekä muista valmennuksen osa-alueista, jotka osaltaan johtivat menestykseen Tokion olympialaisissa. Luvassa on siis tiivis paketti aikuisurheilijan harjoittelusta, psykologisesta valmistautumisesta ja rintauinnin filosofiasta.

Mattsson ui olympiapronssia Tokiossa heinäkuussa. Tammikuussa Mattsson palkittiin Vuoden urheilijana. Karvonen oli ehdolla Vuoden valmentajaksi.

Valmentajaverkosto on matalan kynnyksen kokemusten ja tiedon jakamisen foorumi, ja on kaikille omasta valmennusosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille avoin tapahtuma. Valmentajaverkosto on suunnattu pääasiassa uintiurheilun parissa toimiville valmentajille, mutta tapahtumaan voi osallistua myös yli lajirajojen. Valmentajaverkoston tapahtumia järjestetään vuoden aikana noin neljä kappaletta.

Lisätietoja: Joni Toivola, 050 547 2578 / joni.toivola@uimaliitto.fi.

Valmentajaverkosto 1/2022

Keskiviikkona 16.2.2022 klo 18.30–20.30

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan mukaan Teams-tapahtumaan pääset tästä