Jenna Laukkanen ui jaetulle toiselle sijalle – suomalaisten uinnit jatkuvat ISL:n välierissä

#UUTINEN #UINTI 10.11.2020

Jenna Laukkanen ui tiistaina ISL:ssä 100 metrin rintauinnin ja sekauinnin. Kuva: ISL

Team Ironia edustava Jenna Laukkanen ui 100 metrin rintauinnissa jaetulle toiselle sijalle International Swimming Leaguessa. Laukkasen kanssa toisen sijan ajalla 1:04.99 jakoivat Breeja Larson sekä Reona Aoki. Kilpailun voitti Benedetta Pilato ajalla 1:04.00.

Myös Team Ironissa uiva Ida Hulkko jäi niukasti sijalle viisi ajalla 1:05.14.

– Rankka päivä taas takana ja nyt oikeastaan ainoat asiat, mitä tarvitsen, ovat ruoka ja lepo, jotta palautuminen lähtisi etenemään. Sitä kautta sitten kohti välieriä, Laukkanen kommentoi päivää.

Laukkanen ui tiistaina myös 100 metrin sekauinnin, jossa hän sijoittui kuudenneksi ajalla 59.36.

ISL:n alkusarja päättyy tiistai-iltana tapahtuman kymmenenteen matsiin. Kymmenestä tiimistä kahdeksan jatkaa välieriin, jotka uidaan 14.–16. marraskuuta.

Ennen maanantain ja tiistain viimeisiä matseja Team Iron oli joukkueiden pistetilastossa jaetulla neljännellä sijalla yhdeksällä pisteellä, ja on varmistanut paikkansa viikonloppuna kisattaviin välieriin.

– Nämä muutamat välipäivät ennen välieriä käytetään nyt palautumiseen. Ravintoa, lepoa ja kevyttä ulkoilua ohjelmassa. Mikäli Idan tekee mieli uimaan, niin se on sitten todella kevyttä uiskentelua ja leikkimistä vedessä, Hulkon valmentaja Jere Jännes kommentoi.

Välieristä neljä tiimiä jatkaa finaaliin, joka uidaan 21.–22. marraskuuta.

Molemmat suomalaiset ylsivät vakuuttaviin suorituksiin ISL:n alkusarjan uinneissa ja onnistuivat keräämään myös erinomaisesti pisteitä tiimilleen. Hulkko voitti kaksi kilpailua ja paransi lyhyen radan 50 metrin rintauinnin Suomen ennätystä kahdesti ja Laukkanen ui lyhyen radan 100 metrin sekauinnin Suomen ennätyksen.

Eurosport, Eurosport Player ja Dplay näyttävät suomalaisten uinnit suorina lähetyksinä.

Asiasanat

ISL

Lisää vastaavia uutisia