A-P ja Emilia aloittavat Next Generationissa

#UUTINEN 11.11.2011

Urheilun sponsorointiprojekti Sonera Next Generation laajenee ensi vuoden alusta. Mukana kaudella 2012-2014 on ensi kertaa myös uinti, kun Ari-Pekka Liukkonen ja Emilia Pikkarainen valittiin Next Generationiin.

Reilut 300 urheilijaa haki mukaan Sonera Next Generation -projektin ensi tammikuussa alkavalle kolmivuotiskaudelle. Valittujen 17 uuden urheilijan joukossa mukaan pääsivät myös uimarit Ari-Pekka Liukkonen ja Emilia Pikkarainen. Vuoden 2012 alusta projektiin kuuluu 24 urheilijaa 21 lajista. Kokoonpano julkaistiin tällä viikolla.

Next Generation tarjoaa sopimusurheilijoilleen säännöllisen taloudellisen tuen ja tilaisuuden verkostoitua kotimaisten huippu-urheilijoiden ja valmentajien kesken.

- Minusta juuri urheilijoiden välinen tiedon vaihtaminen on tässä tosi hyvä juttu. Saan varmasti itselleni jotain uutta projektiin kuuluvilta huippupikaluistelijoilta, jotka ovat sprinttereitä, kuten minäkin, toteaa Ari-Pekka Liukkonen.

Uuden kauden alkamisen myötä Sonera Next Generation on nyt vahvasti mukana myös uinnin sponsoroinnissa. Projektiin kuuluva taloudellinen tuki on urheilijalle perusturva