Mitalikahvit Cumulus Airportissa

#UUTINEN 28.1.2018

Joulukuisten uinnin EM-kisojen ja parauinnin MM-kisojen menestyjiä juhlittiin kakkukahvien merkeissä Vantaalla sunnuntaina

Mitalistit mitalien ja ruusujen kera

Sunnuntaina 28. tammikuuta Cumulus Airportissa järjestettiin mitalikahvitilaisuus, jossa juhlittiin viime joulukuun uinnin EM-kilpailujen ja parauinnin MM-kilpailujen mitalisteja.

Tilaisuudessa juhlittiin Jenna Laukkasen kahta lyhyen radan EM-hopeamitalia 50m ja 100m rintauinnissa sekä parauinnin MM-mitalisteja Meri-Maari Mäkinen (200m sekauinnin kulta), Antti Latikka (100m selkäuinnin hopea) ja Leo Lähteenmäki (50m vapaauinnin pronssi). Unohtamatta myös muita Suomea edustaneita uimareita.

Urheilijat saapuivat paikalle noin kello 11. Ensin urheilijoilla oli edessä lounas. Varsinainen juhlatilaisuus alkoi noin 12.15, jossa mm. kerrattiin loppuvuoden menestyjiä. Tämän jälkeen päästiin juhlakakun pariin, mitalistit olivat ansaitusti ensimmäisenä vuorossa leikkaamassa kakkua. Kahvittelun lomassa oli myös muutamia lehdistön haastatteluja. Sen jälkeen siirryttiin ottamaan kuvia koko ryhmästä ja erikseen mitalisteista. Tilaisuudessa oli rento ja mukava meininki, kaikki järjestelyt hoituivat onnistuneesti. Kokoustiloissa pidettiin lopuksi kesällä käynnistyvän Team Tokion infotilaisuus, jossa ideoitiin tulevaa.

Suurin osa paikallaolleista urheilijoista lähti tilaisuudesta suoraan lentokentälle, kohti Thaimaata kolmen viikon harjoitusleirille.