Jon Rudd seminaarissa Tampereella tammikuussa

#UUTINEN 19.10.2018

Uinti Tampere ja Varalan urheiluopisto järjestävät yhteistyössä Uimaliiton kanssa tammikuussa mielenkiintoisen uintivalmennusseminaarin. Mukana ovat kovat nimet Jon Rudd ja Pedro Valadao. Ilmoittautuminen on käynnissä.

Tampereella 12.–13. tammikuuta järjestettävän kansainvälisen uintivalmennusseminaarin kohderyhmänä ovat uintivalmentajat, jotka valmentavat nuoria ja aikuisuimareita päämääränään kansainvälinen huipputaso. Pääluennoitsijana on Irlannin uinnin päävalmentaja Jon Rudd, joka toimi aiemmin Britannian maajoukkueen valmentajana. Toisena luennoitsijana on Jyväskylässä huippu-uimareiden voimavalmentajana toimiva väitöskirjatutkija Pedro Valadão.

Molemmille luennoitsijoille suomalaisyleisö on jo tuttua. Rudd sparrasi Suomen uintimaajoukkuetta Tampereella keväällä 2016 ja nyt on tilaisuus kuulla kehutun luennoitsijan lisäantia. Rudd on aikaisempien huippu-uimareidensa (Ruta Meilutyte, Benjamin Proud) lisäksi kyennyt kääntämään Irlannin maajoukkueen menestyksen nousuun.

Pedro Valadao keräsi puolestaan yleisön kehuja syyskuisessa Learn to Swim & Coach -konferenssissa Vierumäellä. Hän vastaa tällä hetkellä useamman suomalaisen huippu-uimarin voimaharjoittelusta. Aiemmin hän on toiminut Brasilian maajoukkueuimareiden voimaharjoitteluvalmentajana.

Seminaarin otsikoina ovat

  • Menestyvän seurakulttuurin luominen
  • Huipulle tähtäävän uimarin ominaisuuksien kehittäminen
  • Uimarin voimaharjoittelu
  • Sprintterin harjoittelu

Edullisempaa ilmoittautumisaikaa on jatkettu 2.11. asti. Ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
https://varala.fi/kilpaurheilu/uintivalmentajaseminaari/