Hämeenlinnassa uidaan ennätystahtia

#UUTINEN 14.12.2013

Lyhyen radan ikäkausimestaruusuinnit ovat tuottaneet ennen päätöspäiväänsä jo kymmenen uutta kisaennätystä. Cetus on ottanut jo vakuuttavan pistejohdon.

Hämeenlinnassa kisattavat IKM-uinnit ovat viimeistä kisapäivää vaille valmiit. Cetus on ottanut paikkansa seurojen välisen pistekilpailun kärkipaikalla 48 pisteen marginaalilla Simmikseen. Kolmantena tulee Aurajoen Uinti ennen Raision Urheilijoita ja Riihimäen Uimaseuraa.

Kisaennätyksiä on Hämeenlinnassa kauhottu jo kymmenen, ja simma.nu on ansiokkaasti listannut kaikki ennätykset sivuillaan. Roosa Mört (AUi), Juho Grönblom (RaisU) ja Sergey Kuznetsov (Cetus) ovat tehneet useammankin kuin yhden kisaennätyksen.

Pistetaulukkoa johtava Cetus on osoittanut voimansa muun muassa T-14-sarjan kolmoisvoitolla 800 metrin vapaassa ja ylivoimaisilla voitoilla 4x100 metrin vapaauintiviesteissä lauantai-iltana.

Muitakin kovia suorituksia kaikkien kisaennätysten lisäksi Hämeenlinnassa on kauhottu, esimerkiksi Nikita Saunosen (AUi) viestiosuus perjantai-iltana, 50 metriä vapaauintia lentävällä lähdöllä aikaan 22,84.

Kilpailut jatkuvat sunnuntain jaksoilla klo 10.00 ja 16.00.

Tulospalvelu: www.livetiming.fi (seurapisteet kohdassa ”Muut tiedostot”)