Tietoa uinnin maajoukkueiden leireistä, kriteereistä ja aikarajoista

7.12.2020

Syksyn uinnin kansallisten kilpailujen siirryttyä helmikuulle, on myös kevään uinnin maajoukkueiden leiriajankohtia muokattu. NMJ- ja MJ-leirit järjestetään vasta SM-kisojen jälkeen.

Kevään leirit pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan, mutta niitä ei enää siirretä toiseen ajankohtaan, vaan leirit perutaan, jos tilanne ei salli niiden järjestämistä alkuvuonna 2021.

Maajoukkueiden kevään 2021 kriteerit on päivitetty tapahtumien ohella maajoukkueiden sivulle ja säilyvät ennallaan peruuntuneista kisoista huolimatta.

Lisäksi Uimaliiton sivuille on päivitetty oma sivu lajileireille. Lajileirit eivät ole maajoukkueiden sisäistä toimintaa vaan omia tapahtumiaan, joihin kutsutaan kunkin lajin Suomen parhaat harjoittelemaan yhdessä.

Aikarajat sivuille on tehty seuranta EM- ja NEM-rajat alittaneista uimareista sekä lisätty ensi vuoden arvokilpailujen valintakriteerejä.

Lisätietoja saat Uimaliiton nuorten valmennuksen kehittäjältä Marjoona Teljolta (marjoona.teljo@uimaliitto.fi / p. 050 354 8441)