TaTU Tampere hakee toiminnanjohtajaa

19.9.2023

Tampereen TaTU ry etsii Toiminnanjohtajaa Tampereelle!

 

TaTU Tampere on huippu-uintiin keskittyvä 103-vuotias, menestynyt uimaseura.

Huippu-uinnin lisäksi tarjontaamme kuuluu kattava valikoima uimakouluja ja harrasteuinnin kursseja. Lisäksi Tampereen TaTU ylläpitää ja kehittää Rauhaniemen Kansankylpylän perinteikästä Kansakylpylää Näsijärven rannalla Tampereen sydämessä.  TaTU:n tavoitteena on olla kansainvälisesti arvostettu ja tunnustettu uimaseura.

TaTU tarjoaa mahdollisuuden uinnin harrastamiseen kaikenikäisille aina pienimmistä vauvauimaireista kokeneimpiin masters-sarjojen uimareihin saakka. TaTU on tunnetusti lämminhenkinen yhteisö, joka tarjoaa mahdollisuuden toimintaan osallistumisen paitsi valmentajille ja uimareille, myös heidän perheilleen. 

Laajan tehtävänkuvan takia tulet oppimaan paljon uutta. Olet mukana kehittämässä eri toimintoja. Toiminta on ammattimaistunut ja sitä kehitetään vahvan strategian ja hyvän operatiivisen toiminnan kautta. Liikunta ja urheilu alueen ymmärtämisestä ja kokemuksesta on etua, josta pystyt varmasti ammentamaan hyötyä tähänkin tehtävään. Palkkaus muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta, jonka lisäksi on mahdollisuus vuosittain asetettavaan onnistumisbonukseen.

Lue lisää täältä.