Keravan Uimarit hakee kurssisihteeriä

8.6.2021

Haemme KURSSISIHTEERIÄ

kehittämään kurssitoimintaamme ja vastaamaan sen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Kurssisihteerin tehtäviin kuuluu mm. tulevan kauden kurssien suunnittelu, organisointi, tiedotus ja markkinointi, hallinnointi ja ohjaajien yhteyshenkilönä toimiminen. Tehtäviin voi halutessa kuulua myös kurssien ohjaamista.

Työn hoitamisessa on hyötyä liikunta-alan koulutuksesta, kokemuksesta uimaopetuksesta, työskentelystä lasten ja nuorten parissa sekä esimieskokemuksesta. Toivomme kurssisihteeriltämme oma-aloitteisuutta, sitoutunutta työskentelyasennetta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin ja saattaa niitä päätökseen.

Kurssisihteeri työskentelee aktiivisessa yhteistyössä seuran ohjaajien, valmentajien ja johtokunnan kanssa.

Tarjoamme monipuolisen työn liikunnan ja nuorten parissa, joustavan työympäristön ja työajan, vastuuta ja mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Mahdollisissa ohjaustehtävissä työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ on aluksi osa-aikaista, siksi se sopii mainosti mm. liikunta-alan opiskelijoille, sivu- tai lisätyöksi. Halutessasi voit työskennellä myös omalla toiminimelläsi. Toiminnan kasvaessa, työt voivat lisääntyä muihin hallinnollisiin tehtäviin. Seuralla on käytössä myClub -jäsenpalvelu.

Työ alkaa heinä-elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi sähköpostitse 30.6.2021 mennessä osoitteeseen tero.niemela@keravanuimarit.fi Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana. Tutustu seuraamme www.keravanuimarit.fi

Tiedusteluihin vastaa seuran puheenjohtaja Tero Niemelä, 040 5160095.

Keravan Uimarit ry on 1993 perustettu Keravalla toimiva 250 jäseninen uintiurheiluseura. Lajivalikoimaan kuuluvat kilpa- ja harrasteuinti, juniori vesipallo, erilaiset uimakoulut ja -kurssit. Seura on käynnistänyt toimintaansa uudelleen uimahalli remontin valmistuttua syksyllä 2019. Nyt haluamme kehittää ja laajentaa kurssitoimintaamme