2. tason tuomarikoulutusta uusilla säännöillä

10.4.2019

Vesipallon 2. luokan tuomarikoulutus on tarkoitettu uusille tuomareille sekä 2. luokan kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia erotuomarina I-div. ja nuorten vesipallo-otteluissa. Ikäraja on 14 vuotta, koulutuksen kesto on kuusi tuntia ja koulutuksen aikana vihelletään testiotteluja. Alaikäinen 2. luokan tuomarikurssin hyväksytysti suorittanut henkilö on nuorisotuomari (NT) ja hän voi toimia erotuomarina erillisen nimeämistaulukon mukaisesti. Uusii sääntöihin voi tutustua täällä.

Suomen uimaliitto järjestää keväällä 2019 tuomarikoulutuksen Tuomo Vainion turnauksen yhteydessä Jyväskylässä klo 10.00 alkaen vesipallon uusilla säännöillä.

>>> Koulutukseen voi ilmoittautua täällä viimeistään 1.6.2019! <<<

Koulutuksen aikataulu:
Lauantai 8.-9.6.2019

Koulutuspaikka

AaltoAlvari Jyväskylä (Pitkäkatu 2)

Kouluttaja
Juha Varinowski

Hinta:
Koulutus sisältyy vesipalloseurojen sarjamaksuun ja on näin ollen osallistujille maksuton.

Lisätietoja:
Reija Häkkinen