Kilpailukutsu

Lahden uimaseura järjestää yhteistyössä Suomen Uimaliiton kanssa

Rollo-uinnit 2018

8.–10.6.2018 Lahden maauimalassa (Salpausselänkatu 8, Lahti)

50 m allas, 8 rataa, automaattinen ajanotto. Verryttelyaltaana toimii muina kuin verryttelyaikoina Lahden uimahalli (Svinhufvudinkatu 8).

Osanotto-oikeus

Osanotto-oikeus on uimarilla joka on saavuttanut aikarajan virallisissa kilpailuissa 1.6.2016–30.5.2018 välisenä aikana siinä lajissa, johon aikoo osallistua. Uimari saa osallistua henkilökohtaisissa lajeissa vain oman ikäluokkansa lajeihin, viesteissä uimari saa osallistua myös korkeampaan ikäsarjaan. Viestijoukkueisiin ei voi nimetä nuorempia uimareita, kuin Rollo-ikäluokkien nuorimmat uimarit (T-10 ja P-11). Poikkeuksena kilpailussa uidaan 50 m vapaauinti ilman aikarajaa niille uimareille, joilla ei ole yhtään muita henkilökohtaisia lajeja. Ratajärjestyksen laadinnassa huomioidaan Suomen Uimaliiton hyväksymällä tavalla tehty muunnos 25 m radalla uiduille ajoille. Rollo-uinneissa on käytössä uima-asurajoite, lisätietoja alempana.

Uima-asurajoite Rollo-uinneissa

Uima-asu saa olla lahkeellinen. Rajoituksen ohjeena on, ettei uima-asun lahkeen pituus saa yltää reiden puolivälin alapuolelle. Uima-asun materiaalin tulee olla tekstiiliä ja FINA:n uima-asusäännöt täyttävää materiaalia. Muilta osin noudatetaan FINA:n uima-asusääntöjä. Katso lisää: Liittohallituksen pöytäkirja 13/2016

Aikarajat

Aikarajat erillisenä liitteenä.

Lajiohjelma

Lajiohjelma erillisenä liitteenä.

Jaksojen alkamisajat

Perjantai 8.6. Lauantai 9.6. Sunnuntai 10.6.

Joukkueenjohtajien kokous klo 13.00
Avajaiset klo 13.30–14.00

Aamujakso klo 9.30
(verryttely 8.20-9.20)

Aamujakso klo 9.30
(verryttely 8.20-9.20)

Iltajakso klo 15.30
(verryttely 14.20-15.20)

Iltajakso klo 16.30
(verryttely 15.20-16.20)

Iltajakso klo 15.30
(verryttely 14.20-15.20)

Ilmoittautuminen ja starttimaksut

Ilmoittautumiset 30.5.2018 mennessä Octoon.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailun ensimmäisen jakson peruuttamisaikaan saakka. Edelliseen päivään saakka tämän voi tehdä Octossa ja tämän ajankohdan jälkeen kilpailunjohtajalle joukkueenjohtajapalaverissa. Huomioithan, että varsinaisten ilmoittautumisten muokkaaminen Octossa muuttaa kyseiset ilmoittautumiset jälki-ilmoittautumisiksi. Ilmoittautumismaksu tulee tällöin olla myös maksettuna. Jälki-ilmoittautuminen tulkitaan normaaliksi ilmoittautumiseksi esimerkiksi lähtöjärjestystä tehdessä. Jälki-Ilmoittautumismaksu on viisinkertainen (35,00 eur) normaaliin ilmoittautumismaksuun (7,00 eur) nähden.

Ilmoittautumismaksu 7,00 € / startti on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä Lahden Uimaseura ry:n tilille. Maksun viestiksi seuran nimi ja starttimäärä. Kuittikopio mukaan kilpailupaikalle. Lahden Uimaseuran tilinumero: FI83 4212 0010 0279 57

Peruutukset

Kilpailijan tai viestijoukkueen osanotto yhteen tai useampaan lajiin voidaan peruuttaa. Peruutus on tehtävä kirjallisesti. Ilmoittautumisajan päättymiseen asti peruutus tehdään sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä.

Ilmoittautumisajan päätyttyä peruutus tulee tehdä kirjallisesti kilpailun järjestäjälle viimeistään tuntia ennen kyseisen kilpailujakson alkua. Tämän jälkeen peruutus on mahdollista vain pakottavista syistä. Myöhemmin kuin tuntia ennen alkukilpailun alkua tehdystä peruutuksesta kilpailun järjestäjä on oikeutettu perimään kolminkertaisen starttimaksun suuruisen peruutusmaksun (21,00 €). Pakottavasta syystä (lääkärintodistus) tehdystä peruutuksesta ei peritä peruutusmaksua.

Peruuttamattomasta poisjäännistä laskutetaan yhdeksänkertainen ilmoittautumismaksu (63 €), eikä uimari ole enää saman päivän aikana oikeutettu osallistumaan mihinkään lajiin.

Joukkueenjohtajien kokous

Joukkueenjohtajien kokous pidetään Lahden maauimalassa perjantaina 8.6. klo 13.00. Säännöt edellyttävät jokaisen kilpailuun osallistuvat seuran edustusta joukkueenjohtajien kokouksessa.

Tiedustelut kilpailuista

Ilmoittautumiset (Uimaliitto):
Jouni Seppänen
jouni.seppanen@uimaliitto.fi / 044 5490 350

Järjestävä seura (Lahden Uimaseura):
Satu Jämsä
kilpailut@rollot2018.fi / 040 716 8664

Majoitus ja ruokailu

Katso lisätietoa kilpailujenaikaisista majoitus ja ruokailu-mahdollisuuksista kilpailujärjestäjän sivuilta: www.rollot2018.fi

Tervetuloa Lahteen!