Fanimatkalle EM-uinteihin Kööpenhaminaan!

15.7.2017

Uimaliitto yhteistyössä Elämys Groupin kanssa järjestävät fanimatkan lyhyen radan EM-uinteihin Kööpenhaminaan 13.–17. joulukuuta!

Lähde kannustamaan Suomen uimareita EM-altaalle ja näe Euroopan huippu-uimarit livenä!

Tarjolla on kaksi eri pituista matkapakettia, joissa voi valita eri lippukategorioita. Matkapaketin hintaan sisältyvät lennot Helsingistä, majoitus aamiaisella 2 hengen huoneessa (myös 1hh tai 3hh), sekä liput kaikkiin matkapäivien uintikilpailuihin, aamu- ja iltajaksoihin. Hintaan eivät sisälly ruokailut, lentokenttäkuljetukset ja paikallisliikenteen liput.

Lennot: Norwegian

Matkat Kööpenhaminaan ja takaisin taittuvat suorin lennoin Norwegian-lentoyhtiön koneilla WiFi-verkosta nauttien Helsinki-Vantaan lentokentältä. Hintaan sisältyy myös ruumaan kirjattava matkatavara jokaista matkustajaa kohden.

Majoitus: Scandic Copenhagen

18-kerroksinen hotelli Scandic Copenhagen sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, vain 600 metrin päässä Kööpenhaminan Tivolista ja 800 metriä kävely- ja ostoskatu Strøgetistä. EM-uintien kisapaikalle Royal Arenalle matka taittuu kätevästi paikallisliikenteen kulkuneuvoilla alle puolessa tunnissa.

EM-kisaliput 

EM-uinnit kisataan viisipäiväisinä keskiviikosta sunnuntaihin. Royal Arena on tänä vuonna käyttöön otettu monitoimihalli eteläisessä Kööpenhaminassa. Areenalle rakennetaan 10-ratainen 25 metrin tilapäisallas EM-uinteja varten, sekä kapeampi allas verryttelyä varten. Tarjolla on kolmen eri kategorian lippuvaihtoehtoja kilpailualtaan sivuun, kulmiin tai starttipäätyyn. Kategorioihin voit tutustua EM-uintien lipunmyynnin sivuilla. EM-uintien lajiohjelman löydät kisasivuilta: euroswim2017.com 

Matkapaketti 1: 3 kisapäivää, 2 yötä, pe-su 15.–17.12.

  • 1-kategorian kisalipuilla: 650 €/hlö 
  • 2-kategorian kisalipuilla: 570 €/hlö 
  • 3-kategorian kisalipuilla: 540 €/hlö 

Lue lisää 

Matkapaketti 2: 5 kisapäivää, 4 yötä ke-su 13.–17.12.

  • 1-kategorian kisalipuilla: 900 €/hlö 
  • 2-kategorian kisalipuilla: 820 €/hlö 
  • 3-kategorian kisalipuilla: 770 €/hlö 

Lue lisää 

Pidä kiirettä! Varsinkin 1. kategorian liput ovat jo lähes loppuunmyydyt!

Varaukset: reservations@elamysgroup.com 

Elamys Group (Milargo Ltd Oy) 
Vironkatu 3, 00170 Helsinki 
Puhelin 09 – 400 182 749