Divecalc

Divecalc -logoDivecalc on tuloslaskenta- ja kilpailunhallintaohjelma, joka on suunniteltu hoitamaan kaikki uimahyppykilpailussa tarvittavat toiminnot; lajit, hyppääjät, tuomarit ja tulokset sekä kilpailun jälkeiset tulospalvelut. Divecalcin vahvuudet ovat vakaus, pienet resurssivaatimukset, helppokäyttöisyys sekä hyvä käyttötuki. Suomessa ohjelma on ollut käytössä jo vuodesta 1995, ja ohjelmaa päivitetään koko ajan vastaamaan voimassa olevia sääntöjä ja sarjoja. Divecalc toimii kaikissa tietokoneissa, joissa on Windows 95 (tai uudempi versio) - erikoisvaatimuksia ei ole.

Divecalc on saavuttanut myös maailmalla suosiota. Tällä hetkellä ohjelma löytyy Suomen lisäksi Tanskasta, Norjasta, Ruotsista, Hollannista, Sveitsistä, Uudesta-Seelannista sekä Saksasta. Divecalc on ollut käytössä myös useissa kansainvälisissä kilpailuissa varmistusohjelmana, jolloin sillä on tarkastettu tuloksia esimerkiksi näissä kilpailuissa:

  • EM 2000 Helsingissä
  • Eurooppa Cup 2001 Tukholmassa
  • EM 2002 Berliinissä
  • Nuorten MM 2002 Achenissa
  • Nuorten EM 2004 Aachenissa (koko tulospalvelu hoidettiin LIVE-seurantoineen Divecalcilla)

Käyttäjätuki ja ohjelmapäivitykset ovat täysin ilmaisia. Apua ongelmiin saa helposti sähköpostilla tai tiukan paikan tullen myös puhelimella. Ohjelmistopäivitykset ja uudet ohjelmatoiminnot lähetetään välittömästi kaikille käyttäjille. Lisätoiminnot ja profiloinnit on mahdollista toteuttaa pyydettäessä.

Netissä voit selata kilpailutietoja täältä.

Divecalcin kotisivut: divecalc.net (englanninkieliset)
Lisätietoja voi kysellä myös Arto Huuskolta (ohjelmoija) ja Jari Komulaiselta.