HAKUILMOITUS: Seniorit - apuvalmentaja ja jojo

28.3.2019

Haemme taitouinnin senior edustusjoukkeelle apuvalmentajaa ja joukkueenjohtajaa kaudelle 2019-2020

Joukkueen päätavoitteena on EM-kilpailut 2020. Joukkueen päävalmentajana toimii Iris Lucenius.

Apuvalmentajan tehtävänä on:
• avustaa vastuuvalmentajaa leirien suunnittelussa ja toteutuksessa
• luoda hyvää joukkuehenkeä
• toimia tapahtuma- ja kisamatkoilla joukkueen vastuuvalmentajan apuna ja tukena

Toivomme, että olet innostava ja positiivinen ohjaaja/valmentaja. Ominaispiirteiltäsi olet yhteistyökykyinen. Sinulla on halu oppia ja kehittyä sekä kehittää joukkueen toimintaa yhdessä vastuuvalmentajan kanssa. Olet inspiroiva ”joukkuepelaaja” ja saat energiallasi koko joukkueen uuteen kukoistukseen.
Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö.
Uimaliitto vastaa kaikista apuvalmentajan kuluista liittojohtoisissa tapahtumissa. Matkakulut korvataan liiton taloussäännön mukaisesti. Muista korvauksista sovitaan erikseen.

Joukkueenjohtajan tehtävänä on mm.:
• hoitaa ja koordinoida joukkueen tapahtumien järjestelyt yhdessä vastuuvalmentajan ja Uimaliiton toimiston kanssa taitouinnin toimintasuunnitelman ja budjetin rajoissa
• osallistua tarvittaessa leireihin ja kisamatkoihin
• vastata joukkueen tapahtumien raportoinnista yhdessä vastuuvalmentajan kanssa
• kirjoittaa lehtijutut joukkueen kilpailuista asiantuntijaryhmän viestintävastaavalle
• koordinoida joukkueen näkyvyyttä liiton viestintäkanavissa
• kehittää toimintaa yhdessä taitouinnin asiantuntijaryhmän kanssa
• toimia linkkinä joukkueen ja taustajoukkojen kanssa sekä hoitaa viestintää sidosryhmien kanssa
• organisoida joukkueen varainhankintaa
• tarkemmat joukkueenjohtajan tehtävät

Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö. Omaat hyvät organisointitaidot ja luovit sujuvasti erilaisten tapahtumien järjestelyissä.
Uimaliitto vastaa kaikista valmentajien ja joukkueenjohtajan kuluista liittojohtoisissa tapahtumissa. Matkakulut korvataan liiton taloussäännön mukaisesti. Muista korvauksista sovitaan erikseen.

Ota siis haaste vastaan ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi  viimeistään
- 30.4.2019 apuvalmentaja
- 31.5.2019 JOJO
- sähköpostitse osoitteeseen taitouinti@uimaliitto.fi.
Apuvalmentajahakuun liitä mukaan CV sis. koulutukset, työhistoria ja kokemus (erityisesti lasten ja nuorten parissa), valmennusvuodet jne. Lisätietoja tehtävistä antaa taitouinnin asiantuntijaryhmän puheenjohtaja Maiju Ojala puh. 0400-840816 ja Iris Lucenius puh. 050-576 6564.