HAKUILMOITUS: Nuoret - Valmentaja, apuvalmentaja ja jojo

28.3.2019

Haemme taitouinnin nuorten edustusjoukkueelle vastuuvalmentajaa, apuvalmentajaa ja joukkueenjohtajaa kaudelle 2019-2020

Joukkueen päätavoitteena on osallistuminen Nuorten EM-kilpailuihin kesällä 2020

Vastuuvalmentajan tehtävänä on:

• mahdollistaa urheilijoiden kehitys kohti senioreiden edustusjoukkuetta
• vastata leirien suunnittelusta ja toteutuksesta
• muodostaa ja muokata raamit joukkueen kausisuunnitelmalle yhdessä taitouinnin asiantuntijaryhmän kanssa
• valita ja valmentaa joukkueelle koreografiat edustusjoukkueen tasolle sopiviksi
• hyvän joukkuehengen luominen ja ylläpitäminen
• vastata valmentaja- ja leiriraporteista yhdessä joukkueenjohtajan kanssa
• toimia tapahtumamatkoilla joukkueen vastuuvalmentajana
• kehittää joukkueen toimintaa yhdessä taitouinnin asiantuntijaryhmän kanssa
• tehdä yhteistyötä AG15 ja senioreiden edustusjoukkueiden kanssa

Toivomme, että olet tavoitteellinen ja innostava ammattitaitoinen valmentaja. Ominaispiirteiltäsi olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät organisointitaidot. Sinulla on halu oppia ja kehittyä sekä kehittää joukkueen toimintaa yhdessä Uimaliiton/asiantuntijaryhmän kanssa. Olet inspiroiva ”joukkuepelaaja” ja saat energiallasi koko joukkueen uuteen kukoistukseen.
Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö.
Uimaliitto vastaa kaikista apuvalmentajan kuluista liittojohtoisissa tapahtumissa. Matkakulut korvataan liiton taloussäännön mukaisesti. Muista korvauksista sovitaan erikseen.
Vastuuvalmentajan valinnan jälkeen joukkueelle haetaan apuvalmentaja, joka valitaan yhdessä vastuuvalmentajan kanssa.

Apuvalmentajan tehtävänä on:

• avustaa vastuuvalmentajaa leirien suunnittelussa ja toteutuksessa
• luoda hyvää joukkuehenkeä
• toimia tapahtuma- ja kisamatkoilla joukkueen vastuuvalmentajan apuna ja tukena
Toivomme, että olet innostava ja positiivinen ohjaaja/valmentaja. Ominaispiirteiltäsi olet yhteistyökykyinen. Sinulla on halu oppia ja kehittyä sekä kehittää joukkueen toimintaa yhdessä vastuuvalmentajan kanssa. Olet inspiroiva ”joukkuepelaaja” ja saat energiallasi koko joukkueen uuteen kukoistukseen.

Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö.

Joukkueenjohtajan tehtävänä on mm.:
• hoitaa ja koordinoida tapahtumamatkojen järjestelyt yhdessä vastuuvalmentajan ja Uimaliiton lajivastaavan kanssa taitouinnin toimintasuunnitelman ja budjetin rajoissa
• osallistua tarvittaessa joukkueen tapahtumiin, leireille ja kilpailuihin
• vastata joukkueen tapahtumien raporteista yhdessä vastuuvalmentajan kanssa
• kirjoittaa lehtijutut joukkueen kilpailuista asiantuntijaryhmän viestintävastaavalle
• koordinoida joukkueen näkyvyyttä liiton viestintäkanavissa
• kehittää toimintaa yhdessä taitouinnin asiantuntijaryhmän kanssa
• toimia linkkinä joukkueen ja taustajoukkojen kanssa sekä hoitaa viestintää sidosryhmien kanssa
• organisoida joukkueen varainhankintaa
• tarkemmat joukkueenjohtajan tehtävät

Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö. Omaat hyvät organisointitaidot ja luovit sujuvasti erilaisten tapahtumien järjestelyissä.
Liitto vastaa kaikista valmentajien ja joukkueenjohtajan kuluista liittojohtoisissa tapahtumissa. Matkakulut korvataan liiton taloussäännön mukaisesti. Muista korvauksista sovitaan erikseen.

Ota siis haaste vastaan ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi  viimeistään
- 30.4.2019 vastuuvalmentaja ja apuvalmentaja
- 6.9.2019 JOJO
- sähköpostitse osoitteeseen taitouinti@uimaliitto.fi.
Valmentajahakuihin liitä mukaan CV sis. koulutukset, työhistoria ja kokemus (erityisesti lasten ja nuorten parissa), valmennusvuodet jne. Lisätietoja tehtävistä antaa taitouinnin asiantuntijaryhmän puheenjohtaja Maiju Ojala puh. 0400-840816