HAKUILMOITUS: AG15 - Valmentaja, apuvalmentaja ja jojo

28.3.2019

Haemme taitouinnin AG15 edustusjoukkueelle vastuuvalmentajaa, apuvalmentajaa ja joukkueenjohtajaa kaudelle 2019-2020

Joukkueen päätavoitteena on valmentautuminen vuoden 2020 Comen Cup -kilpailuun ja kohti Nuorten edustusjoukkuetta.

Vastuuvalmentajan tehtävänä on:

• mahdollistaa urheilijoiden kehitys kohti Nuorten edustusjoukkuetta
• kehittää urheilijoiden lajitekniikoiden laajaa hallintaa ja tekniikoiden yhtenäistämistä
• ohjata uimareita urheilijaksi kasvamisessa ja harjoittelemaan oppimisessa
• auttaa jalkauttamaan taitouimarin polun seuroihin
• tehdä yhteistyötä Nuorten edustusjoukkueen kanssa
• muodostaa ja muokata raamit joukkueen kausisuunnitelmalle yhdessä taitouinnin asiantuntijaryhmän kanssa
• vastata leirien suunnittelusta ja toteutuksesta
• vastata valmentaja- ja leiriraporteista yhdessä joukkueenjohtajan kanssa
• toimia tapahtumamatkoilla joukkueen vastuuvalmentajana
• kehittää joukkueen toimintaa yhdessä taitouinnin asiantuntijaryhmän kanssa

Toivomme, että olet tavoitteellinen ja innostava ammattitaitoinen valmentaja. Ominaispiirteiltäsi olet yhteistyökykyinen ja omaat hyvät organisointitaidot. Sinulla on halu oppia ja kehittyä sekä kehittää joukkueen toimintaa yhdessä Uimaliiton asiantuntijaryhmän kanssa. Olet inspiroiva ”joukkuepelaaja” ja saat energiallasi koko joukkueen uuteen kukoistukseen. Vastuuvalmentajan valinnan jälkeen joukkueelle haetaan apuvalmentaja, joka valitaan yhdessä vastuuvalmentajan kanssa.
Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö.
Uimaliitto vastaa kaikista apuvalmentajan kuluista liittojohtoisissa tapahtumissa. Matkakulut korvataan liiton taloussäännön mukaisesti. Muista korvauksista sovitaan erikseen.

Apuvalmentajan tehtävänä on:

• avustaa vastuuvalmentajaa leirien suunnittelussa ja toteutuksessa
• luoda hyvää joukkuehenkeä
• toimia tapahtuma- ja kisamatkoilla joukkueen vastuuvalmentajan apuna ja tukena

Toivomme, että olet innostava ja positiivinen ohjaaja/valmentaja. Ominaispiirteiltäsi olet yhteistyökykyinen. Sinulla on halu oppia ja kehittyä sekä kehittää joukkueen toimintaa yhdessä vastuuvalmentajan kanssa. Olet inspiroiva ”joukkuepelaaja” ja saat energiallasi koko joukkueen uuteen kukoistukseen.

Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö.

Joukkueenjohtajan tehtävänä on mm.:

• hoitaa ja koordinoida joukkueen tapahtumien järjestelyt yhdessä vastuuvalmentajan ja Uimaliiton toimiston kanssa taitouinnin toimintasuunnitelman ja budjetin rajoissa
• osallistua tarvittaessa leireihin ja kisamatkoihin
• vastata joukkueen tapahtumien raportoinnista yhdessä vastuuvalmentajan kanssa
• koordinoida joukkueen näkyvyyttä liiton viestintäkanavissa
• kirjoittaa lehtijutut joukkueen kilpailuista asiantuntijaryhmän viestintävastaavalle
• kehittää toimintaa yhdessä taitouinnin asiantuntijaryhmän kanssa
• toimia linkkinä joukkueen ja taustajoukkojen kanssa sekä hoitaa viestintää sidosryhmien kanssa
• tarkemmat joukkueenjohtajan tehtävät

Toivomme, että olet kielitaitoinen (englanti) ja sosiaalinen henkilö. Omaat hyvät organisointitaidot ja luovit sujuvasti erilaisten tapahtumien järjestelyissä.
Liitto vastaa kaikista valmentajien ja joukkueenjohtajan kuluista liittojohtoisissa tapahtumissa. Matkakulut korvataan liiton taloussäännön mukaisesti. Muista korvauksista sovitaan erikseen.

Ota siis haaste vastaan ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään
- 30.4.2019 vastuuvalmentaja ja apuvalmentaja
- 6.9.2019 JOJO
- sähköpostitse osoitteeseen taitouinti@uimaliitto.fi