Tuomari- ja toimitsijakoulutus

Uinnin tuomari- ja toimitsijakoulutus

Uinnin 2-lk tuomari- ja toimitsijakoulutus on tarkoitettu uusille tuomareille sekä 2-lk kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia mm. ajanottajana ja käännösvalvojana. Ikäraja on 15-v ja koulutuksen kesto 6h. Koulutukseen voi hakeutua alaikäisenäkin, mutta tuomarioikeudet saadaan vasta 15-vuotta täytettyään.

Uinnin 1-lk tuomarikoulutus on tarkoitettu kokeneille 2-lk tuomareille sekä 1-lk kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia kilpailunjohtajan tehtävissä. Ikäraja on 17-v ja koulutuksen kesto 6h. Koulutukseen voi hakeutua alaikäisenäkin, mutta tuomarioikeudet saadaan vasta 17-vuotta täytettyään.

Vesipallon erotuomari- ja toimitsijakoulutus

Vesipallon 2-lk tuomarikoulutus on tarkoitettu uusille tuomareille sekä 2lk. kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia erotuomarina I-div. ja nuorten vesipallo-ottelussa. Ikäraja 14-v, koulutuksen kesto 6h ja testiottelujen viheltäminen. Alaikäinen 2-lk -tuomarikurssin hyväksytysti suorittanut henkilö on nuorisotuomari (NT) ja hän voi toimia erotuomarina erillisen nimeämistaulukon mukaisesti.                            

Vesipallon 1-lk tuomarikoulutus on tarkoitettu kokeneille 2-lk. ja nuorisotuomareille sekä 1-lk. kortin päivittäjille. Koulutus antaa valmiudet toimia erotuomarina MSM ja NSM ottelussa. Ikäraja 17-v, koulutuksen kesto 6h. Alaikäinen 1-lk -tuomarikurssin hyväksytysti suorittanut henkilö on 1-lk. erotuomari ja hän voi toimia erotuomarina erillisen nimeämistaulukon mukaisesti.                                              
Vesipallon toimitsijakoulutus on tarkoitettu uusille toimitsijoille ja kortin uusijoille. Koulutus antaa valmiudet toimia vesipallo-ottelussa sihteerinä ja ajanottajana. Ikäraja 14-v, koulutuksen kesto 4h.   

Tilaa koulutus -sivulta näet myös käytännön vinkkejä koulutuksen järjestämiseen.