Vesipallovipinää Rollojen viimeisenä päivänä

#UUTINEN 16.6.2016

Rollojen päätöspäivänä pelattiin vauhdikas vesipalloturnaus, jonka jälkeen oli aika lähteä kotia kohti. Vesitoimintaa riitti vielä päätöspäivänä niillekin, jotka eivät pelanneet vesipalloa.

Tiistain discohuumasta piti toipua ripeästi, sillä jo varhain keskiviikkoaamuna uimahalli täyttyi virkeistä vesipalloilijauimareista. Aikaisempien päivien leirirasteilla rollolaiset olivat päässeet hiomaan taitojaan mm. pallonhallinnassa, vesipallouinnissa ja pelaamisessa. Vinkeistä oli selvästi otettu koppi ja taktiikat hiottu kuntoon, sillä altaassa nähtiin melkoisia vesipallopetoja! Neljä samanaikaista peliä takasi sen, ettei hallista säpinää puuttunut, ja tunnelmaa luonnollisesti säestivät riehakkaat kannustushuudot. Pelien lomassa uimareiden vapaassa käytössä olivat myös Wibit-rata ja hyppytorni. Vesipallopelit huipentuivat jännittäviin ja tiukkoihin finaalitaistoihin sekajoukkueiden, tyttöjoukkueiden ja poikajoukkueiden sarjoissa. Tytöissä ratkaisu jouduttiin hakemaan jopa rangaistusheittokisasta!

Tampereen Rollot kiittää!

Tämän vuoden Rollot on nyt rolloiltu. Me järjestäjät haluamme kiittää niitä 250 talkoolaista, jotka yötä päivää antoivat valtavan panoksensa tapahtuman onnistumiseen. Kiitos maailman parhaalle kuuluttaja-DJ:lle Jussille, jota ilman Rollot eivät ole Rollot. Eikä Rollo-disco. Suurin kiitos kuitenkin kuuluu ihan jokaiselle yli tuhannelle kisoihin ja leirille osallistuneelle uimarille, valmentajalle ja huoltajalle, jotka tekivät tämän tapahtuman mahdolliseksi!

Tampere janoaa jo seuraavaa järjestäjävuotta. Seuraavalla kerralla täällä onkin muuten myös maauimala! Maauimala tulee tutuksi myös ensi kesänä, sillä vuoden päästä rolloillaan Hyvinkäällä!

Rollo-vesipalloturnauksen finaalit:

Sekajoukkueet
Cetus Espoo – Helsingin Uimarit 3–1

Tyttöjoukkueet
Uinti Tampere – Riihimäen Uimaseura 1–2 (rangaistusheitot 2–3)

Poikajoukkueet
Vaasan Uimaseura VSS – Uinti Tampere 1–3