Toukokuussa Unelma-arvan etu +20% seuroille

8.5.2018

Unelma-arvan kevään ja kesän arpajaiskausi alkoi juuri huhtikuun puolivälissä, ja nyt on hyvä hetki tilata seuralle arpoja myyntiin vauhdittamaan varainhankintaa. Toukokuussa tilaaville seuroille on luvassa myös ekstraetu.

Urheilun Unelma-Arpojen myynti on urheiluseuroille helppo tapa tukea oman seuran toimintaa. Arpoja myyvä seura saa 50% verotonta myyntiprovisiota jokaisesta myydystä 6 euron hintaisesta arvasta ilman, että myyjien pitää varastoida suuria tuotepaketteja. Arpojen myynti on helppoa, sillä päätavaravoiton arvo on jopa 200 000 euroa, ja lisäksi pelissä on paljon muitakin hienoja palkintoja.

Seuran tulee maksaa tilaamansa arvat (3 euroa kpl) heti, mutta riskitöntä arpamyynnistä seuralle tekee se, että arpajaiskauden päätyttyä myymättömät arvat voidaan vaihtaa uusiin. Arpajaiskausia on vuodessa kaksi, kevät- ja kesäkausi 15.4.–14.10. sekä syys- ja talvikausi 15.10.–14.4. 

Katso laskurilla seurasi arpamyynnin tuotto!

Kun uusi arpajaiskausi on nyt aluillaan, saavat kaikki toukokuun aikana arpoja myytäviksi tilanneet seurat ekstraedun, 10 prosenttia ilmaisia arpoja tilausmäärän päälle! Myydessään myös nämä ilmaiseksi saadut arvat, joiden veroton myyntiprovisio on 100%, seuran kokonaistuotto arpojen myynnistä kasvaa 20 prosenttia!

Unelma-Arvan nettisivuilta löytyy laskuri, jolla seura voi suunnitella arpamyynnin tuottoja. Käy katsomassa ja tee tilaus jo toukokuun aikana: www.unelma-arpa.fi/seurat