Toista tuhatta Tampereen Rolloilla!

#UUTINEN 9.6.2016

Perjantaina alkavassa Rollo-tapahtumassa on mukana yli tuhat osallistujaa. Pelkästään viikonlopun uintikilpailuissa nähdään jopa yli 900 kilpuria. Tampere debytoi Rollo-isäntänä.

908 uimaria 67 seurasta kilpailee perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan Tampereen Uintikeskuksessa, mikä isännöi Rolloja nyt ensimmäistä kertaa. Uinti Tampere ja TaTU Tampere ovat järjestäneet 10-12-vuotiaille tytöille ja 11-13-vuotiaille pojille erinomaiset olosuhteet kilpailla nuorimpien ikäluokkien kauden päätapahtumassa. Rollot ovat vuoden suurin kotimainen uintitapahtuma.

Särkänniemi vauhdittaa rolloilijoita

Kun Rollo-uintien kilpailijamäärän lisäksi mukaan lasketaan myös Rollo-leirin osanottajat, kipuaa Tampereen Rollojen osanottajamäärä kokonaisuudessaan hieman yli tuhannen. Tämä on suuri määrä, sillä tonni on rikottu aiemmin vain Helsingin Rollo-tapahtumissa. Leiri jatkaa Rollo-tapahtumaa maanantaista keskiviikkoon.

Tampereen Rollo-leirin vetonaula lienee Särkänniemen huvipuisto, jonka rollolaiset valloittavat ensi tiistaina. Lisäksi luvassa ovat tutut Viestikarnevaali ja poikkeuksellisen hieno Rollo-disco. Leiriläisille on tarjolla myös paljon liikunnallista ohjelmaa ja muun muassa tamperelaista kaupunkikulttuuria suunnistuksen muodossa. Atlantis-ohjelmat tarjoavat vetistä menoa, ja Puolen hehtaarin metsän rasteilla opitaan kuivataitoja.

Rolloilijat ravitaan aivan Tampereen Uintikeskuksen kupeessa Sammon keskuslukiolla. Suuren osanottajamäärän vuoksi majoituskouluja on käytössä jopa neljä.


Rollo-uintien kisasivu ja Livetiming-tulospalvelu 

Rollo-tapahtuman kotisivut: www.rollot2016.fi