Supermiehet ja prinsessat valtasivat Rollo-altaan

#UUTINEN 13.6.2016

Rollojen ensimmäisenä varsinaisena leiripäivänä päästettiin satujen ja sarjakuvien sankarit toden teolla irti. Päivällä kierreltiin märkiä ja kuvia rasteja, sekä kaupunkia. Ilta huipentui viestikarnevaaliin.

Kuva: Jaana Sinervuo-Tarula

Maanantaina oli aika jättää kilpauinnin roiskeet taakse ja vaihtaa vapaalle. Atlantiksen rasteilla uimahallissa rolloilijat pääsivät kokeilemaan mm. Kippari-Kallen pelastuskoulua, Saku Sammakon taitorataa, Peukaloisen pallonhallintaa ja Teräsmiehen hyppyjä.

Puolen hehtaarin metsässä Kalevan nurmilla oli mm. Bamsen painia, Aladdinin pyramideja, Dumbon palloa sekä Turtlesin ryöstöä.

Hannun ja Kertun kaupunkiseikkailussa puolestaan kierrettiin omaan tahtiin muutaman kilometrin lenkki kauniissa kesäisessä säässä tehden pohdintatehtäviä sekä tutustuen samalla Tampereeseen. Seikkailijoilla oli otollinen hetki myös testata parhaat jäätelökioskit tai shoppailupaikat!

Vähän viestiä ja paljon karnevaalia!

Illan viestikarnevaaliin saapui värikäs joukko mm. kätyreitä, smurffeja, Mikkejä ja Minnejä, supermiehiä, prinsessoja ja monen monta muuta omituista otusta satumaailmasta! Tällä kertaa tuomaristo oli soluttautunut yleisön joukkoon, mutta ovelimmat rolloilijat olivat silti keksineet keinot tuomareiden lahjontaan. Viestikarnevaalissa ei tunnetusti nopeus ole valttia, vaan tänä vuonna palkintoja jaetaan mm. näyttävimmästä tyylistä, kannustavimmasta tsemppihengestä, parhaasta teemanmukaisesta asusta sekä valloittavimmasta valmennuksen osallistumisesta. Desibelit huitelivat jälleen pilvissä, kun tuhat satuhahmoa laittoi bileet pystyyn!

Tampereen Rollot Facebookissa ja netissä