Rollot päätettiin eläimelliseen menoon

#UUTINEN 17.6.2015

Rolloleirin päätteeksi päästettiin eläintarha irti viestikarnevaalissa, kun altaalle marssi toinen toistaan huikeampia joukkueita. Seurat olivat jälleen nähneet vaivaa karnevaaliasujen valmistuksessa, ja altaassa nähtiin kattaus merihevosista perhosiin, tiikereistä matoihin ja possuista kimalaisiin. Itse Joulupukkikin saapui paikalle ja johdatti Rolloporonsa Swimming Club Rovaniemeltä viestikarnevaalin pistevoittoon.

Viestikarnevaalissa koettiin eläimellistä tunnelmaa. Kuva: Lotta Heikkinen

Oulussa järjestettiin Rollot nyt seitsemättä kertaa, ja ohjelmassa oli monipuolista toimintaa niin sisällä, ulkona kuin altaassakin. Leirin aikana yli 800 uimaria ohjaajineen pääsi kokeilemaan muun muassa parkouria, erilaisia tiimitehtäviä, rosvopalloa, norsutopsia, legohaastetta, Kasva urheilijaksi –testejä sekä altaassa eri uintiurheilun muotoja ja tietysti Wibit-rataa.

Perinteiset leirin kohokohdat olivat viestikarnevaalin lisäksi tiistain vesipalloturnaus sekä leiridisco. Lähes 50 joukkueen voimin päästiin kokemaan vesipallon riemua turnauksessa, ja kannustukset raikuivat pitkin Raksilan uimahallia. Illan discon kuumissa tunnelmissa suoritettiin myös rantapallon vaihto järjestäjien kesken, kun oululaiset antoivat pallon tamperelaisille, jotka pääsevät ensi vuonna järjestämään Rolloja ensimmäistä kertaa.

Oulun Uinti onnistui tapahtuman järjestelyissä jälleen kerran erinomaisesti, ja leiriläiset saivat mukaansa paljon uusia kokemuksia ja elämyksiä. Kiitos isolle ja ystävälliselle järjestäjäjoukolle, kaikille ohjaajille ja leiriläisille, ensi vuonna rolloillaan Tampereella!