Neljä suomalaista Lontoossa keskiviikkoiltana!

#UUTINEN 18.5.2016

Tanja Kylliäinen, Matti Mattsson ja Mimosa Jallow etenivät EM-välieriin keskiviikkoaamuna Lontoossa. Mattsson nappasi jopa toisen sijan päämatkansa alkuerissä, ja odotettavissa on kova kisa finaalista.

Tanja Kylliäinen nappasi välieräpaikan 200 metrin sekauinnissa, jossa hänellä on jo Rion A-raja alitettuna ja olympiajuokkuevalintakin hallussa. Matti Mattsson ui kauden parhaansa 200 metrin rintauinnissa ja saa nelosradan ensimmäiseen välierästarttiin iltajaksossa. Mimosa Jallow starttaa puolestaan sadan metrin selkäuinnin välierissä.

Keskiviikon alkuerien kunniamaininta menee Patricia Aschanille. Hän ui 200 metrin sekauinnissa oman ennätyksensä 2.17,67. Parannusta SM-uinneissa syntyneeseen omaan ennätykseen tuli nyt peräti 0,85 sekuntia. Sijoitus oli 29:s ja marginaalia välieräpaikkaan jäi 1,32 sekuntia.

Matias Koski viettää keskiviikkona 22. syntymäpaiväänsä, ja juhlistaa sitä sopivasti EM-finaalilla 200 metrin vapaassa.

Uinnit suorana Yle Areenassa ja Eurosportilla, sekä TV2:ssa 20.30-21.00 ja 22.00-22.15.