Lisenssit ajoissa kuntoon kaudelle 2012–2013!

#UUTINEN 7.8.2012

Esitäytetty lisenssilomake on postitettu elokuun alussa kaikille kaudella 2011–2012 Blue Cardin lunastaneille. Uuden kauden lisenssin voi lunastaa myös verkossa. Toimi ajoissa!

Elokuun alussa on postitettu esitäytetty lisenssilomake kaikille kaudella 2011-2012 lisenssin lunastaneille. Jos et ole kuitenkaan jostain syystä saanut lomaketta, voit lunastaa lisenssisi myös netissä.

Uintiurheilun uusi kausi alkaa 1.9. ja päättyy ensi vuoden elokuun lopussa. Uuden kauden lisenssi kannattaa lunastaa jo nyt, sillä kilpailuihin osallistuminen on mahdollista 14 vuorokauden kuluttua lisenssin lunastamisesta. Kannattaa siis toimia ajoissa, jottei kilpailuihin osallistuminen esty myöhään lunastetun lisenssin vuoksi.

Blue Card sisältää kilpailulisenssin, urheilun tapaturmavakuutuksen treeneihin ja kilpailuihin sekä UINTI-lehden kotiin postitettuna. Tapaturmavakuutuksen myöntää Keskinäinen vakuutusyhtiö Pohjantähti. Blue Cardia saa myös vakuutuksettomana, mikäli käytössä on oma urheilussa voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Näin lunastat Blue Cardin kaudelle 2012–2013! 

Kotiin postitettu lisenssilomake

Lisenssin voi lunastaa maksamalla kotiin postitetun laskun. Katso lomakkeen hinnastotaulukosta oma summasi ja maksa lasku viitenumeroa käyttäen. Lomakkeen yläosasta voit irrottaa itsellesi jo valmiiksi tiedoillasi tehdyn Blue Card-kortin. 

Viereisen kuvan kaltainen esitäytetty lomake on jo postitettu kaikille kauden 2011-2012 lisenssin lunastaneille. Mikäli et halua lunastaa lisenssiä kaudelle 2012–2013, voit hävittää kotiin postitetun laskun. Se lähetetään vain edellisellä kaudella lisenssin lunastaneille, joten kesän 2013 lopussa lomaketta ei enää tule postissa.

Lisenssin lunastaminen netissä

Voit lunastaa lisenssisi myös netissä. Täytä tarvittavat tiedot, valitse lisenssisi; A/B Blue Card, vakuutukseton Blue Card tai vesipallon (VP) A/B Blue Card. B-lisenssi on enintään 15-vuotiaille, A-lisenssi sitä vanhemmille. Valitse myös edustamasi seura, sen tulee olla sama seura, jota edustit kauden 2011–2012 loppuessa. Vaihtaessasi seuraa sinun tulee tehdä edustussiirto.

Kun olet tarkistanut syöttämäsi tiedot, saat tiedot lisenssin maksua varten, eli tilinumeron, saajan, viitenumeron ja summan. Voit maksaa lisenssisi näillä tiedoilla vaikka omaa verkkopankkiasi käyttäen. Blue Cardin tapaturmavakuutus astuu voimaan maksua seuraavana päivänä (aikaisintaan 1.9.) ja kilpailulisenssi 14 vrk maksupäivästä. Voit lunastaa Blue Cardin tästä linkistä.


Lue lisää Blue Cardista.