Lisenssimyynti kaudelle 2017-2018 on käynnistynyt

Muista lunastaa 1.9. alkavan kautesi lisenssi ajoissa, viimeistään 14 vuorokautta ennen ensimmäisiä kilpailujasi. Toimi siis heti ja lunasta kauden 2017–2018 lisenssi netissä!


Kauden 2017–2018 lisenssimyynti on alkanut uudessa lisenssikaupassa

Lisenssin osto:

  • Siirry lisenssikauppaan 
  • Täytä tarvittavat tiedot. Lisenssin oston yhteydessä tulee merkitä sähköpostiosoite. Alaikäisiltä lomakkeeseen tulee merkitä huoltajan sähköposti.
  • Maksa lisenssi verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. HUOM! Lisenssi on maksettava lunastettaessa.
  • Rekisteri lähettää maksun jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisenssi tulossa applikaatioon

Kauden alkaessa 1.9. käytössäsi on mobiilisovellus, josta lisenssikorttia voi näyttää. Sovelluksen voi ladata sen valmistuttua Android- ja iOS-laitteille.

HUOM! Toistaiseksi mobiilisovellusta ei voi vielä ladata, joten säilytä maksukuittisi lisenssin voimassaolon osoittamiseksi. Uimaliitto tiedottaa sähköpostiisi, kun mobiilisovellus on ladattavissa. Lisätietoja lisenssistä ja sen hinnasta löydät nettisivuiltamme 

Muista lunastaa 14 vuorokautta ennen kilpailuja!

Kilpailulisenssi on voimassa, kun se on maksettu vähintään 14 vuorokautta ennen kilpailun alkua. Esimerkiksi lauantaina lunastettu kilpailulisenssi on voimassa kahden viikon päästä lauantaina. Tätä ennen kilpailuihin osallistuminen ei ole mahdollista, toimi siis ajoissa!

Lisenssiin kuuluva tapaturmavakuutus sen sijaan astuu voimaan heti maksupäivää seuraavana päivänä, kuitenkin aikaisintaan kauden ensimmäisenä päivänä 1. syyskuuta. Lisenssimaksua ei palauteta.