Kuhat varmisti miesten runkosarjan voiton

#UUTINEN 1.3.2010

Vesipallon miesten SM-sarjan runkosarjan sijoitukset varmistuivat viime viikonloppuna, vaikka jäljellä on vielä kaksi ottelua. Naisten SM-sarjan välierät pelataan tulevana viikonloppuna.

Miesten SM-sarjassa viikonlopun otteluiden voittoihin venyivät JySa, Kuhat ja HSS. Voitollaan Turun Uimareista Kuhat varmisti runkosarjan voiton 36 pisteellä. Turkulaiset sijoittuvat runkosarjan kakkoseksi neljä pistettä Kuhien jälkeen.

Välieräparit ovat samat kuin viime kaudenkin päätteeksi. Kuhat saa vastaansa runkosarjan neljänneksi sijoittuvan Euran Työväen Urheilijat ja TU kohtaa Helsingfors Simsällskapin, joka päätyy runkosarjan kolmanneksi, vaikka pelaa vielä ensi viikonloppuna euralaisia vastaan. Viidenneksi runkosarjassa sijoittuu Jyväskylän Saukot ja kuudenneksi Espoon Cetus.

Viikonlopun tulokset


Kuhat
- TU 14-7 (3-2, 4-3, 2-2, 5-0)
HSS - JySa 17-6 (6-1, 1-0, 3-1, 7-1)
Cetus - JySa 10-14 (2-2, 2-7, 2-3, 4-2)

Runkosarjassa on jäljellä vielä kaksi ottelua, 6.3. HSS - ETU ja 13.3. JySa - ETU. Nämä ottelut eivät kuitenkaan enää vaikuta runkosarjan sijoituksiin. Miesten välierät pelataan 20.-21.3. ja finaalit pyörähtävät käyntiin 10.4.

Miesten SM-sarjan sarjataulukko

Jyväskylän saukottaret puolustavat mestaruutta


Naisten välieräparit ovat KuUS - HSS ja JySa - Sentterit. Tampereen Uimaseura sijoittui sarjan viidenneksi ja putosi välieristä. Välierät pelataan ensi viikonloppuna 6. ja 7. maaliskuuta. Ensimmäinen finaali ja pronssiottelu pelataan 13. maaliskuuta.

Naisten sarjan Suomen mestaruus ratkeaa kahdella finaalivoitolla. Viime kaudesta kärkikaksikko tulee muuttumaan