Kuhat kavensi finaalisarjaa vierasvoitolla

#UUTINEN 10.5.2014

Miesten kolmas finaaliottelu päättyi Kuhien niukkaan voittoon lauantai-iltana Turussa. Seuraava ottelu on luvassa jo sunnuntaina Helsingin Pirkkolassa, jolloin Turun Uimareilla on toinen tilaisuus ratkaista mestaruus.

Kuva: Jussi Salminen

Kolmas finaaliottelu oli selvästi vähämaalisempi kuin TU:n voittoihin päättyneet kaksi ensimmäistä. Kuhat onnistui kaventamaan TU:n finaalijohdon 2–1:een, kun helsinkiläiset olivat maalin parempia lauantain kohtaamisessa.

Lopputulos oli 7–8, ja kahdessa viimeisessä erässä maaleja tehtiin yhteensä vain viisi. Molempien joukkueiden kolmoset olivat myös kolmen maalin viimeistelijöitä, TU:n Raul Perian ja Kuhien Ville Oura saivat maalisaldoikseen kolmoset.

Kuhien Kim Jernmark vei joukkueensa kolmannessa erässä peliajan loppuun asti kestäneeseen johtoon. Neljännessä erässä TU haki vimmatusti tasoitusta, muttei päässyt maalia lähemmäksi. Viimeiset lähes kuusi ja puoli minuuttia pelattiin maalittomina.

Pirkkolassa pelataan pyhänä klo 17.30

Finaalisarjan neljäs ottelu pelataan äitienpäivänä Helsingin Pirkkolassa. Kuhat on jälleen pakkovoiton edessä, ja turkulaisten olisi käännettävä Kuhien kotikenttäetu Pirkkolan pienessä altaassa. Tervetuloa seuraamaan mestaruustaistoa!