Jallow nipisti Monacon synttäreillään 3 sadasosaa

18.6.2018

Viime torstaina Barcelonan Mare Nostrum -uinneissa syntynyt Suomen ennätys ei riittänyt Mimosa Jallow'lle, vaan hän paransi vielä kolme sadasosasekuntia syntymäpäiviensä kunniaksi sunnuntaina Monacossa.

Mimosa Jallow paransi sunnuntai-iltana Mare Nostrum -kiertueen päätöskilpailussa Monacossa tuoretta selkäuintisprintin Suomen ennätystään. Jallow oli jälleen kolmas pudotuskilpailuna käydyn 50 metrin selkäuinnin viimeisessä finaalissa. Kello näytti nyt 27,81, mikä oli kolme sadasosasekuntia kovempi kuin torstaina Barcelonan osakilpailussa syntynyt Suomen ennätys, jolloin Jallow ylsi myös kärkikolmikkoon.

– Väsynyt mutta onnellinen, kuvaili Jallow tunnelmiaan 24-vuotissyntymäpäivänsä päätteeksi.

50 metrin matkoilla käyty pudotusfinaali olikin formaatiltaan raaka. Alkuerien jälkeen kertyi vielä neljä finaalistarttia, joista viimeisessä starttasi enää kolme parasta uimaria. Voiton vei Venäjän Anastasia Fesikova (27,37) ja kakkoseksi ui myös Venäjältä Mariia Kameneva (27,73). Jallow onnistui kaikissa finaalilähdöissään erinomaisesti, hän ui kolmesti alle 28 sekunnin ja hitain suoritus kirjattiin aikaan 28,05.

Tulospalvelu