Ikäkausiuimareiden mittelöt Porissa

#UUTINEN 25.6.2015

MM-mitalisti Matti Mattsson toivottaa pitkälti yli viisi sataa nuorta uimaria tervetulleeksi Poriin, kun 13–16-vuotiaiden kauden kotimainen päätapahtuma koittaa Ikäkausimestaruusuintien merkeissä.

Suomen 13-16-vuotiaiden junioriuimareiden parhaimmisto pulahtaa altaaseen viikonloppuna Porissa, kun ikäkausimestaruusuinnit kilpaillaan keskustan uimahallissa 26.-28. kesäkuuta. Jokaisessa ikäsarjassa menestystä tavoittelee 24 maan parasta uimaria kussakin lajissa.

Huippu-uimari Matti Mattsson avaa kilpailut virallisesti lauantaiaamuna kello 9.45, mutta mitaleista uidaan jo perjantaina. Mattsson on lauantaina aamupäivällä uimahallissa jakamassa nimikirjoituksia ja palkintoja sekä tsemppaamassa nuoria uimareita.

Ikäkausimestaruuskilpailuissa mitaleista taistelevat maan nopeimmat 13-15-tyttöuimarit ja 14-16-vuotiaat pojat. Kilpailut järjestää Porin Uimaseura yhteistyössä muiden satakuntalaisten uimaseurojen ja Suomen Uimaliiton kanssa.

Poriin saapuu 551 uimaria kaikkiaan 50 seurasta. Satakuntalaisseuroista on edustusta PUS:n lisäksi PTU:sta ja Rauman Uimaseurasta. Eniten uimareita (65) Poriin tuo espoolainen Cetus.

Lauantain aamujakso alkaa kello 10 ja iltajakso kello 17. Sunnuntain ajat ovat kello 10 ja 16. Perjantaina uidaan vain iltajakso kello 16 alkaen. Kilpailuihin on yleisölle vapaa pääsy.


Tulospalvelu: www.livetiming.fi 

Henkilöt

Matti Mattsson