Hyppääjät ja taitouimarit nuorten EM:ssä

#UUTINEN 1.7.2011

Uimahyppääjät Tiia Kivelä ja Elina Leiviskä ponnistivat nuorten EM-finaaleihin Belgradissa käynnissä olevissa kilpailuissa.

Elina Leiviskä saavutti yhdeksännen sijan A-tyttöjen kerroskilpailun nuorten EM-finaalissa tuloksella 321,10.

Myös Tiia Kivelä selvitytyi finaaliin A-tyttöjen metrin ponnahduslaudalla. Kivelä sijoittui 12:nneksi tuloksella 312,90. 16-vuotias Kivelä hyppää 16-18-vuotiaiden A-tyttöjen sarjassa, joten mukana oli jopa kaksi vuotta vanhempia hyppääjiä. Annika Kekki jäi ensimmäisenä metrin finaalin ulkopuolelle.

3. heinäkuuta asti jatkuvien nuorten EM-uimahyppyjen tuloksia voi seurata reaaliajassa.

Taitouintiduo jäi finaalista

Belgradissa kisataan samaan aikaan myös taitouinnin nuorten Euroopan mestaruuksista. Pariuinnissa Suomen kaksikko Jasmin Grönman - Milla Hynninen sijoittuivat 15:nneksi pistein 132