Helsinkiläinen rakkaustarina – Kuhat vs HSS

#UUTINEN 8.4.2010

Miesten vesipallon SM-sarja huipentuu lauantaina Pirkkolassa alkaviin finaalipeleihin sekä pronssiotteluun.

30 vuotta on kulunut siitä kun viimeksi Helsingissä pelattiin paikallisfinaalit vesipallon Suomen mestaruudesta. Hallitseva Suomen Mestari ja runkosarjan voittaja Uintiseura Kuhat saa vastaansa haastaja Helsingfors Simsällskapin (HSS).

Uintiseura Kuhat voitti semifinaaleissa euralaisen ETU:n vakuuttavasti otteluvoitoin 2-0. HSS uskoi itseensä ja yllätti kaikki tiputtamalla viime kauden hopeamitalistin Turun Uimarit pronssiotteluun. Semifinaaleissa HSS pystyi tasoittamaan otteluvoitot 1-1:een ja voittaja selivisi vasta toisen jatkoerän jälkeen.
Vaikka Kuhat on voittanut runkosarjassa kaikki neljä kohtaamista, niillä ei tunnetusti ole finaalisarjassa mitään merkitystä. Paikalliskamppailu arkkivihollista vastaan tulee varmasti sytyttämään jokaikisen pelaajan, joten luvassa on hermoja raastava finaalisarja. Suomen Mestaruuteen tarvitaan 3 voittoa. Pronssiottelu ratkeaa 1 voitolla.

SM-pronssin kohtalo ratkeaa suoraan pronssiottelun voitolla, kun Turun Uimarit (TU) ja Euran Työväen Urheilijat (ETU) kohtaavat Helsingin Pirkkolassa heti ensimmäisen finaaliottelun jälkeen.

Tervetuloa katsomoon - vapaa pääsy!

Finaalisarja

Kuhat - HSS10.4. klo 17:30Pirkkolan Uimahalli (Helsinki)
HSS - Kuhat11.4. klo 18:30Pirkkolan Uimahalli (Helsinki)
Kuhat - HSS17.4. klo 17:30Pirkkolan Uimahalli (Helsinki)
HSS - Kuhat (tarvittaessa)18.4. klo 18:30Pirkkolan Uimahalli (Helsinki)
Kuhat - HSS (tarvittaessa)24.4 klo 17:30Pirkkolan Uimahalli (Helsinki)

Pronssiottelu

TU - ETU10.4. klo 19:00Pirkkolan Uimahalli (Helsinki)

Uintiseura Kuhat:www.kuhat.com

Helsingors Simsällskap:waterpolo.simmis.fi

"