Arthur Albiero Suomeen toukokuussa

#UUTINEN 6.4.2017

Yhdysvaltain maajoukkuevalmentaja Arthur Albiero luennoi valmentajille toukokuussa Suomessa. Hänet tunnetaan olympiakultamitalisti Kelsi Worrellin ja Tanja Kylliäisen valmentajana. Ilmoittaudu pian!

Arthur Albiero oli mukana Suomen joukkueessa jo vuoden 2011 EM-uinneissa Szcecinissä, kun Tanja Kylliäinen teki arvokisadebyyttinsä. Kuva: Jussi Salminen

Arthur Albiero toimii Louisvillen yliopistojoukkueen päävalmentajana. Toukokuussa hän saapuu Helsinkiin luennoimaan suomalaisille uintivalmentajille. Ajankohta on juuri Espoon GP-uintien jälkeen, maanantaina 15. toukokuuta ja paikkana Mäkelänrinteen uintikeskus Helsingissä.

Aiheena Albieron luennolla on keskimatkojen käytännön valmennus, ja se sisältää teorian lisäksi myös allasdemon. Luentokielenä on englanti. Aikataulu on klo 10–17 sisältäen lounastauon.

Paikkoja Albieron valmennusklinikalle on vain 50, joten varaa omasi nopeasti 85 euron hintaan:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ 

Albierolla vahva ja pitkä valmentajaura

Suomen ennätysuimari Tanja Kylliäistä monta vuotta valmentanut brasilialaistaustainen Albiero on johtanut yliopistojoukkueensa lisäksi myös Yhdysvaltain uintimaajoukkuetta lyhyen radan MM-kilpailuissa Windsorissa viime joulukuussa. Kelsi Worrell on Albieron menestynein uimari. Worrell voitti Windsorin MM-uinneissa kaikilla perhosuintimatkoilla hopeaa. Hän sai myös olympiakultaa viime kesänä Riossa uituaan Yhdysvaltain naisten 4x100 metrin sekauintiviestin alkukilpailukokoonpanossa perhosuintiosuuden. Worrell on myös Yhdysvaltain ennätyksen haltija 100 jaardin perhosessa sekä vuoden 2015 Pan American kisojen mestari 100 metrin perhosuinnissa.

Albieron biografia Louisvillen yliopiston sivuilla.