Arena Helsinki Swim Meetin liput myynnissä!

8.2.2019

Arena Helsinki Swim Meetin lipunmyynti on käynnistynyt Lippu.fi -verkkokaupassa. Osta omasi ajoissa ja varmista paikkasi katsomossa, kun huippu-uimarit maailmalta ja Suomen maajoukkueesta mittaavat vauhtiaan Mäkelänrinteessä!

Arena Helsinki Swim Meet kisataan 1.–2. huhtikuuta Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksessa. Suomen kärkiuimareiden ohella kisassa nähdään huippunimiä maailmalta, muun muassa olympiavoittajat ja ME-uimarit Sarah Sjöström (Ruotsista) ja Katinka Hosszu (Unkarista). Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä näin menestyneitä uimareita kisaamassa Suomessa.

Tapahtuman lipunmyynti on alkanut Lippu.fi -verkkokaupassa. Päivälipun hinta on 16,50 euroa, jolla pääsee seuraamaan sekä aamu- että iltajaksoa. Lasten (7–16 vuotta), opiskelijoiden ja eläkeläisten lippuhinnat ovat 9 euroa.

Aamujaksoissa ensin kuumien erien sessio

Kilpailujen ohjelmaan kuuluvat alkuerät aamujaksoissa ja B- sekä A-finaalit iltajaksoissa. Aamujaksoissa alkuerät kilpaillaan siten, että ensin klo 9.00 alkaen kisataan jokaisesta lajista vain kovimmat erät, joiden jälkeen aamujakso "aloitetaan alusta" kisaten kylmimmät erät kustakin lajista erästä numero 1 alkaen.

Iltajaksoissa B-finaalit aloitetaan klo 16.45 ja A-finaalit alkavat klo 18.30.

Osta lippusi täältä:

www.lippu.fi 

Pääsyliput voi tilata mobiililippuna matkapuhelimeen tai tulostaa liput paperille. Toimituskuluna on 1 euro riippumatta tilauksen lippumäärästä.

Päiväliput:

  • 16,50 € aikuiset
  • 9,00 € lapset (7–16 vuotta), opiskelijat ja eläkeläiset
  • alle 7-vuotiaat ilmaiseksi