Tule nuorten EM 2018 -vapaaehtoiseksi!

13.7.2017

Tule aitiopaikalle 2018 nuorten EM-kisoihin 26.6.–8.7.!

Ensi kesänä järjestetään Helsingissä ja Tampereella Euroopan uimaliiton nuorten EM-kisat uinnissa, uimahypyissä ja taitouinnissa. Kisajärjestelyt ovat jo täydessä vauhdissa. Kisat alkavat Helsingissä uimahypyillä 26. kesäkuuta Mäkelänrinteen uintikeskuksessa ja jo seuraavana päivänä alkavat taitouinnin kisat Tampereen uintikeskuksessa. Uinnin mestaruudet ratkotaan viisipäiväisinä 4.–8. heinäkuuta Helsingissä.

Kisoihin tarvitaan kaiken ikäisiä vapaaehtoisia. Tule mukaan tekemään hienoa tapahtumaa ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi! Pääset aistimaan kisatunnelmaa niin läheltä kuin mahdollista.

Lisäinfoa kisoista on tulossa syksyn aikana, mutta voit jo ilmoittautua vapaaehtoiseksi kisojen pääsihteeri Rolf Mikkolalle, ilmoita kaikki yhteystietosi, laji- ja tehtävätoiveesi, sähköpostitse: rolf.mikkola@uimaliitto.fi (varsinaiset vapaaehtoisten hakulomakkeet toimitetaan myöhemmin).