Huippu-uintiurheilulle on perustettu osakeyhtiö

5.3.2019

Suomalaisen huippu-uintiurheilun kaupallisen kiinnostavuuden kehittämiseksi on perustettu osakeyhtiö, Swimming Finland Oy. Yhtiön osakekannan omistaa Suomen Uimaliitto Ry ja yhtiön toimitusjohtajana toimii Sanna Airaksinen.

Tammikuussa 2019 toimintansa aloittanut Swimming Finland Oy järjestää jatkossa suomalaisen huippu-uinnin kärkitapahtumia sekä tuottaa monikanavaista ja kaupallista sisältöä eri medioihin. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa uintiurheilun kaupallista kiinnostavuutta ja nostaa lajien kansallista arvostusta.

Swimming Finlandin tavoitteena on luoda yhteistyö- ja mediakumppaneille onnistumisen mahdollisuuksia uintiurheilun ja Suomen uintiurheilumaajoukkueiden parissa. Tapahtumat, fanituotteet ja medianäkyvyys ovat avainasemassa. Swimming Finland toteuttaa Suomen Uimaliiton strategisia päämääriä "kilpailuista tapahtumiin" ja "taloudellisten resurssien varmistaminen".

Swimming Finland Oy:n hallitus

Jukka-Pekka Vuori, puheenjohtaja